Docters Autobanden
Hastelweg 248a
5652 CN  Eindhoven
T: (040) 293 22 18
E: info@doctersautobanden.nl

Verschillende banden soorten


Overzicht van de verschillende banden

Klassieke banden
Liefhebbers van klassieke auto’s zijn mensen met passie. Op speciale bijeenkomsten kunnen zij hun hart ophalen aan modellen van weleer. Wie zelf in een klassieker rijdt, stelt steeds hogere eisen aan de uitrusting. Bij Docters Autobanden zijn ook klassiekers in goede handen.

Run-flat
Een lekke band is altijd erg vervelend, het vervangen kost tijd en zorgt voor een hoop ergernis. Helemaal als het slecht weer is of als u moet wachten op een pechservice. Maar voor dit probleem is de Run-flat band een oplossing.

Stillere banden
Een van de bronnen van geluid is het afrolgeluid van banden. Vanaf ongeveer 40-60 km/u overstemt het afrolgeluid van banden het geluid veroorzaakt door de aandrijving van de auto, wat tot geluidsoverlast bij omwonenden van snelwegen leidt.

SUV/4x4
Voor een deskundig advies over 4x4 en SUV (Sports Utility Vehicle) banden moet u bij Docters Autobanden zijn. De specialisten van Docters kennen de specifieke eisen waar de banden van de moderne 4x4 en SUV aan moeten voldoen en houden rekening met de steeds hogere eisen die berijders aan banden stellen.

Winterbanden
Winter in de Benelux. Onvoorspelbaar als geen ander seizoen. Alle weersomstandigheden passeren de revue. Om niet onaangenaam verrast te worden, is het belangrijk om met uw auto goed voorbereid de winter door te gaan. Haal uw winterbanden bij Docters Autobanden.


« Terug